Maria – To make each day count

Fel att mysa? (Okej dag)

Hej!
I dag har dagen varit lite bättre än i går. Asså jag undar, ska man verkligen inte kunna säga till sin mamma att jag sov med en kille i natt utan att hon blir skitsur och tror det värsta? För det var verkligen vad mamma trodde. Hon trodde att jag inte ens kände Timo! För det är ju skitnormalt, att ligga i samma säng med nån som man knappt vet vem det är! NEJ! En sak om man gör det när man är full, men nu var jag ju inte det! Gud asså! Men det är väl lite det man har föräldrar till i tonåren, att tjafsa med. Eller?

I dag har det varit en helt okej dag. Jag hade körsång på individuella valet för första gången i dag. Det var roligt faktiskt. Vi körde lite uppsjungning, och sen en låt som heter Seasons of Love, och så körde vi Stand By Me ihopsatt med Beautiful Girls av Sean Kingston eftersom dom har samma basgång och melodi 🙂
Mycket kul.
Vi hade inte så mycket annat roligt. Jag har tre lektioner på måndagar tror jag. Tur att jag inte har det som Kenza i alla fall, som bara hade en lektion och åkte buss i onödan för att läraren var sjuk! Jag bor ju nära så jag kan ju åka hem ganska fort igen 😛

Jag åkte till Korpen också och hämtade dansen och skivan Nathalie hade bränt ut åt mig, och nyckeln. Jag jobbar där två eftermiddagar i veckan. Jag gjorde praktik där i ettan, och sen när vårterminen kom så frågade Nathalie om jag ville jobba lite, och då sa jag självklart ja. Pengar gå alltid åt. Får typ 1000 extra, utöver studienidraget, i månaden, så det är soft. Så nu ska jag dansa med 6-8åringar på onsdagar och 9-10åringar på tisdagar, 18-19 båda dagarna. Och det är i en gympahall ganska nära mig,så det är skönt. Så de blir att träna lite på dansen varje dag nu, så att den sitter.
Nu ska jag lägga in bilder på kläderna jag hade på mig i skolan i dag, sen ska jag diska och sen chilla lite. Ni får ha det så bra. Jag kanske skriver senare.
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Maria

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats