Maria – To make each day count

God morgon! (Vilket namn skulle passa mig?)

Hej!
Jag har en konstig erfarenhet av att ingenting blir som man tänkt sig på lördagar. I det här fallet trodde jag att jag skulle kunna sova lite längre! Men börjar mamma stampa uppe i vardagsrummet är det lögn i helvete! Men men, då kanske jag hinner ta ett bad eller en dusch innan jag ska till sporthallen för innebandymatch med mina brudar Malin, Emma och Joanna. Och Sara så klart!
Nu snart, om typ tio minuter, så paddla en svensk i kanotfinal på 500m. Hoppas han tar en medalj. Sverige behöver en till för att slå förra OS. Visserligen räknar man egentligen guld först, och det har vi inget, så… Men vi i Sverige kan säga att de var en bättre än förra året.

Så jag ska gå på toaletten nu (och ni ba: en jag antecknar det.) och sen titta på loppet på kanoten. Sen blr det nog ett snabbad. Ska väl packa ihop lite grejer till i kväll när jag ska till Linda också. Men vi hörs senare i dag!
Ha en riktigt bra dag! PUSS

Vilket namn skulle passa mig?
Madeleine, Jessica eller Daniella?
kommentera så får ni namn att lägga ut på eran blogg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Maria

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats