Maria – To make each day count

Min dag, i dag, Tisdag

Hejsan!
Just nu så öser regnet åter igen ner i Västervik. Sista veckan på sommalovet var det helt sjukt vad det regnade och nu har det dragit igång igen! Usch! Tur att jag hann hem i alla fall. Har precis ätit mat och ska snart gå ner och plugga lite och träna på dansen som jag var och hämtade hos Nathalie i går.

Min dag såg ut så här:
Klockan 6.30 ringde mobilen. Jag stängde av den och låg kvar till ca kvart i sju. Sen tivngade jag mig i sakta mak upp ur sängen. Det åts frukost: Fil och flingor, smörgås, kaffe och juice. Det var en riktigt bra frukost för att vara jag!
Sen gick jag ner och klädde på mig! Mjukis fick det bli i dag! Och mina linnen, det vita och randiga.
Efter det bar det av till skolan

Jag började skoldagen med att komma tre minuter försent, så jag fick sitta utanför och vänta till halv nio tillsammans med några andra elever på BF (Barn- och Fritidsprogrammet)
Sen hade vi ganska mycket karaktärsämnen. Pedagogiskt ledarskap bland annat. Vi har fått i uppgift att leda en lektion att ha lite aktiviteter och så där. Så jag, Malin, Henke och Fredrik satte oss ner och knåpa på lite idéer. Vi ska friidrottsgrejsimojs men med lite annorlunda grenar! 😛 Det kommer bli riktigt kul!
Sen hade vi lunch, hur lång som helst, till 12.50.
Efter det byttes det om till Idrott. Vi var nere på nya friidrottsbanan bakom våran skola, och lekte först lite lekar på gräsplanen…


Josse, Malin (längst bort i vitt), Henke (i blått) och Kralla(Alexnder, i rött) Försöker tackla ner varandra medans de hoppar på ett ben. Tappade man taget om benet man höll i fick man göra sit-ups eller armhävningar. Det var riktigt kul!

Sen sprang vi två varv: 800m.
Efter det hade de andra Matte. Vi, Jag, Josse, Malin och Fredrik hade håltimma eftersom vi är klara med Matte A. Vi har förresten bestämt oss för att inte läsa matte B den här terminen. Vi känner att vi redan har en massa nya ämnen, plus att vi fått en ny mattelärare, så knappt kan prata svenska. Hade Jörgen stannat kvar hade vi nog gjort det, men inte nu.
Så vi är lediga på Tisdagseftermiddagar mellan typ 14.10 och 15.15. Sen har vi samhällskunskap.
Vi disuterade kulturer, religioner och rasism i dag. Det var ganska intressant.

Och sen åkte jag hem, med Joanna. Vi hade tänkt att gå ut och gå, men nu sket sig det 🙁
Så jag får väl dansa lite i stället. Sen ska jag väl lyssna lite på speedwayen på canal+. Västervik kör borta i kväll mot Vetlanda. Hoppas dom vinner.

Men aa, som sagt vi hörs.
Som ni förstår hinner jag inte blogga så mycket på mornarna innan jag åker i väg. Det är väl om jag har sovmorgon. Men inte annars. Och på kvällarna är jag, nu i början i alla fall, ganska trött så jag går och lägger mig tidigt.
Så nåt blogginlägg om dagen typ.
Ni får ha en bra kväll i alla fall.
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Maria

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats