Maria – To make each day count

Änglar och demoner – på bio!

Idag var de inte så där jättekul i skolan.
Vi gjorde inte så mycket. Jag läste och så diskuterade vi våran bok som Malin och jag läser.
Sen drog jag hem när klockan var lite över tolv.

I går kväll var jag, Malin och Joanna på bio. Vi såg änglar och demoner. Den var riktigt bra 🙂 Jag blev glad, för på de flesta reccensionerna så stod det att om man hade läst boken, så tillförde inte filmen någonting, men det kan jag inte riktigt hålla med om. Filmen var spännande och hade sina roliga poäng emellanåt, så den tycker jag att ni ska se.
Malin Stenborg är ju knäckskitarn nummer ett. Hon hoppade till så fort någon skulle öppna en dörr. Hon hoppade till så dant att hon missade munnen när hon skulle stoppa in ett popcorn! Haha, det var väldigt roligt! 😀

Ikväll ska jag och Nea gå på Ludvigsborgsskolan (vår gamla högstadieskola) vårsoaré/teater. En kompis till henne skulle vara med. Det ska bli roligt. Jag var själv med de flesta sån där grejer, och tyckte det var roligt, för man fick sån mysig stämning där jämt. 

Jag ska ta ed kameran tror jag! Men jag måste gå och ladda batterierna. Bästa att jag gör det på en gång, så att jag inte glömmer bort det!
Men hörni, ha en bra eftermiddag tills vi hörs igen!
PUSS
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats