Maria – To make each day count

Är det någon som fortfarande läser bloggar

Eller rättare sagt, är det någon som fortfarande läser min blogg? Borde jag börja igen?
Många frågor snurrar i mitt huvud när jag säkert egentligen har en liten livskris på vad jag vill göra med mitt liv. Helst vill jag vara få skapa och vara kreativ med kamera och redigering. Men det kräver mycket tid, något jag bara har i helgerna.. så jag vet inte.. vad tycker ni?

puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag prenumererar fortfarande på din blogg, så läser ju alla inlägg som dyker upp. 🙂 Har själv typ lagt ner bloggandet, jag hinner inte. Men älskar att läsa andras bloggar… 😀

stats