Maria – To make each day count

EN BORTSKÄMD PRINSESSA

Hej!
Jag ville bara tipsa om en väska till oss som stickar/handarbetar mycket. Den är så fin, lite dyr för min plånbok egentligen, men jag är en bortskämd prinsessa så min kära sambo köpte den åt mig i nyårspresent.

Denna heter Stockholm och finns att köpa HÄR (ingen reklamlänk)

Jag blev så där barnsligt glad för att han köpte den och var tvungen att ta upp den ur påsen och titta på den innan jag la påsen i bilen. Så igår ordnade jag den och la i mina nålar, så ska jag märka upp de någon dag så jag snabbt hittar rätt storlek osv.

Vad var det senaste ni blev så där barnsligt glada för?
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats