Maria – To make each day count

HUR TRÄNAR JAG?

Jag får ibland frågor om hur jag tränar. Det varierar från period till period. Just nu är jag inne i en period där jag tränar mycket styrka. Jag har skaffat mig en app som Hanna Öberg har gjort. Där har hon lagt in massa träningprogram som passar olika behov.
I bland tränar jag fort och då kör jag ett högintensivt pass, med både kondition och styrka. Speciellt nu när jag har tränat mycket hemma

.

Jag har lite hantlar och en stång med 20 kg som jag har köpt begagnat på finn.no. Men som sagt just nu så tränar jag ganska tung Styrketräning. Jag älskar appen! Här kan man välja hur många gånger i veckan man vill träna och vad man vill fokusera på, om man vill bygga muskler eller gå ner i vikt. I den här appen får man också mattips. Det finns en massa god mat, till alla måltider! Jag får alltså inte betalt för att skriva om denna app utan jag gör det för att jag tycker att den är toppen! Kul att prova något nytt! Den kostar ca 150 kr i månaden.

Hur mycket tränar ni? Vad gillar ni bäst – styrka eller kondition? 

Detta inlägget är tidsinställt så jag är på jobbet och äter lunch med ungarna. Hoppas ni har en fin fredag!
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Maria

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats