Maria

Maria – To make each day count

JAG TROR KANSKE SOMMATIDEN RÄDDADE OSS

God morgon!

Just nu äter jag frukost medan Noah ser lite på tv. Jag låter han se en del på tv på morgonen för att jag ska kunna laga mig frukost, få dricka mitt kaffe varmt och hinna vakna lite. Speciellt när han vaknar så tidigt. Men idag sov min gullunge till 06:30! Det har något med omställningen till sommartid att göra, så den räddade nog skinnet på oss.

Så nu ska jag försöka få till en bra sovrutin på dagen också.

Vad ska ni hitta på idag?

Vi ska gå ut och gå senare. Det är så fint väder här så jag hoppas han sover länge!

Ha en fin start på veckan!

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Maria

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats