Maria – To make each day count

NÄR MAN KAN FÅ ALLT HEM TILL DÖRREN

Som jag skrev i måndags så kan man få det mesta kört helt hem till dörren. Det är ju helt fantastiskt! Speciellt nu när vi sitter i karantän. Så i måndags eftermiddag runt kl 16 skickade jag mail till garnbutiken Nöstet mitt, där jag handlar mitt garn vanligtvis. Vid kl 19 ringde det en man som sa att han var på utkörning och kunde vara hos mig om 4 minuter om det passade. SÅ HIMLA BRA!
Tyvärr hade de inte det garnet jag behövde för att slutföra det projekt jag håller på med åt en vän hemma i Sverige, men de hade allt jag behöver för att börja på ett nytt. Hehe!  Jag ska sticka denna.

Bild lånad från Petiteknit.com.

Bilden är tagen med iPhone 11 pro. Garnet är från Sandnes garn. De med flest nystan heter KOS och finns här och den med bara två heter Tunn Silk Mohair och finns här

Vad har ni för hobbys? 
Gör ni några av de nu under dessa karantäntider? 

Nu ska jag göra lite jobb medan mina pojkar sover lite så ska jag börja sticka!
Hoppas ni får en fin dag!
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats