Maria – To make each day count

VILKEN MYSIG HELG!

Åh denna helgen har varit toppen! Anledningen till att jag varit frånvarande är för att jag, eller vi, men mest jag, har haft besök av en tjejkompis hemifrån. Josefin kom i fredags eftermiddag och åkte igår vid lunchtid.

I fredagskväll åt vi tacos och drack lite vin och såg på friidrott och pratade.

 

I lördags tog jag och Josefin med oss Noah och åkte och köpte en ny Fitbit-klocka till mig, för min vita har bestämt sig för att den behöver laga sin display för den visar ingenting… Sen åkte vi till Storo en tur och gick runt lite.

Så drog vi hem och hämtade Christer och så käkade vi Oslos godaste pizza till lunch.

På eftermiddagen drog Christer på grabbkväll och jag och Josefin lekte med Noah, matade honom och jag nattade honom. Sen hade vi en kväll med vin, prat och balkonghäng. Precis som förr! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så himla mysigt!


Även om man pratar i telefonen när man har tid så är det en del saker man inte har tid att prata om eller tänker att det ska jag säga nästa gång, men så händer det aldrig. Men nu har vi pratat ifatt!

I går morse gick vi promenad innan jag körde henne ner till bussterminalen.
Hoppas att det inte dröjer så länge innan jag träffar någon av mina tjejer nästa gång.

Har ni vänner som bor långt ifrån er?

 

Jag och Noah är på väg till BVC nu på kontroll (inlägget är tidsinställt). Så vi håller tummarna för att det går bra. Hoppas ni får en fin dag!
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad kul med vänner som hälsar på! Jag har vänner som bor ca 1 timme bort, även min familj gör det, så vet hur det känns. Just det där med att man pratar i telefon och glömmer säga vissa saker. Så mysigt när man kan hälsa på eller få besök! 😊

stats