Maria – To make each day count

X-LASH: RÄDDAR SÖNDERKLIADE ÖGONFRANSAR

Inlägget är ett betalt samarbete med X-lash!

Nu ska jag tipsa om ett ögonfransserum som jag har använt en ganska långt stund. Några månader efter att jag blev mamma så tyckte jag att mina fransar blev glesare och tunnare. Efter jag fick tipset om x-lash har jag har använt det flitigt sen dess. Jag har aldrig varit den som har använt mycket smink. Inte för att skryta men jag har aldrig behövt det. Men mina ögonfransar är något som jag känner mig lite naken utan, om ni förstår vad jag menar. Plötsligt en dag så började det ramla av en del när jag kliade mig i ögonen. Jag har en rejäl pollenallergi som gör att jag pillar väldigt mycket i mina ögon. Men när den har lugnat ner sig har jag använt detta flitigt.
Jag har aldrig riktigt trott på det här med serum och så vidare, men detta har faktiskt fungerat. Fransarna har blivit tätare och fylligare.

Före

Xlash har insett behovet för ett mera skonsamt alternativ til dyra extensions. Detta serum innehåller serum som stimulerar tillväxt hos ögonfransar och ögonbryn. Detta är vetenskapligt bevisat. Man ska kunna se effekten efter 28 dagar.

Jag är supernöjd med serumet och använder det varje gång efter att jag har dushcat. Det är superlätt att applicera med en eyeliner-applikator. Du applicerar den precis som eyeliner, över hela fransraden på båda ögonen. Det bästa är att göra det innan du ska lägga dig. Då ska du förmodligen inte pilla något mer i ögonen.

Gå gärna in på X-lash.com och kolla på deras produkter och läs mer. De har olika serum. Jag har använt det som heter ögonfransserum som kostar 479 kr.

Nu ser mina fransar så fina ut när jag väl sminkar mig till fest. Då blir de så där Hollywood-långa som man bara ser i reklamerna. Hehe!

Efter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats